Varza rosie cu bait de otet

Printeaza

Varza rosie cu bait de otet

Mod de preparare:

Punem într-un vas 10 kg de varză roşie tocată fin ca pentru salată, peste ea turnăm un baiţ făcut dintr-un litru de oţet, 1 kg zahăr, 400 g sare, 50 g boabe de muştar, 4-5 foi de dafin şi o lingură de boabe de piper.

Amestecăm cu o lingură până se topeşte zahărul şi sarea, apoi turnăm peste varzăşi lăsăm până a doua zi, căci varza mai lasă zeamă.

A doua zi, amestecăm bine şi punem la borcane, le legăm bine şi le dăm la beci

Varza rosie cu bait de otet

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.