Tocanita de manzat

Printeaza

Tocanita de manzat

Tocanita de manzat

Ingrediente:

  • 700 g carne de manzat
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 3 cartofi
  • 5 rosii
  • 500 ml supa de legume
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala bine carnea, tai-o cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Cand carnea este aproape fiarta, caleste ceapa, taiata mai mare.

Adauga bucatile de carne si condimenteaza cu sare si piper. Lasa la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, iar legumele sa fie patrunse bine.

Stinge cu supa de legume, dupa care adauga cartofii taiati cubulete. Lasa sa dea cateva clocote, apoi arunca in cratita rosiile taiate in sferturi si ardeii, fasii.

Lasa la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, iar legumele sa fie patrunse bine.

Inainte de a lasa vasul in cuptor, pune in tocanita o crenguta de cimbru. Va fi mult mai gustoasa si aromata.

Tocanita de manzat

Tocanita de manzat

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Carnea de manzat trebuie sa fie cat mai proaspata, deci frageda. Altfel, nu o vom putea manca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.