Tocana de miel

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana de miel din: pulpa de miel, praz, morcovi, telina, cartofi, faina, cuisoare, lamaie si fileuri de ansoa.

Ingrediente:Tocana de miel

  • 1    kg pulpă de miel
  • 3 fire praz
  • 5 morcovi
  • 1 ţelină
  • 6 cartofi
  • 1 lingură faină
  • 6 cuişoare
  • 1 lămâie
  • 6 fileuri anşoa

 

Mod de preparare:

Legumele, bine spălate şi curăţate, se fierb în apă rece cu puţină sare şi cuişoarele tăiate fin. Se spumează şi se adaugă bucăţile de carne tăiate cubuleţe. Când carnea a fiert, se scoate şi se lasă la cald, într-un alt vas, acoperit, la aburi.

Se strecoară supa şi se adaugă o lingură cu faină, fileurile tăiate de anşoa şi stropite cu zeama de la lămâie. Se adaugă bucăţile de carne şi se pun la fiert, la foc mic, câteva clocote. Se serveşte fierbinte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.