Tocana de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

Printeaza

 Tocana de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

Ingrediente:Tocana de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

  • 800 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 1 lingură de făină
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 150 g smantană
  • 300 g mălai

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien şi se sotează în ulei cu ceapa tocată.

Cînd această compoziţie este gata, se stinge cu supă sau apă, se adaugă făină, sare şi piper şi se mai fierbe pînă ce sosul se îngroaşă.

Se pune pătrun­jelul tocat şi se serveşte cu smîntină separat şi mămăliguţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac zilele astea o tocanita de ciuperci cu mamaliguta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.