Telina cu carne si sos de ceapa

Printeaza

 

Fierbi 1,5 kg carne de vacă, o tai în bucăţi şi o prăjeşti în ulei. Patru ţeline mari le cureţi, le tai în felii mici şi le prăjeşti în ulei.

Adaugi carnea şi sare după gust, stingi cu supâ de la carnea fiartă şi laşi pe foc mic 30 de minute. Prepari un sos de ceapă, îij care vei pune şi puţină boia de ardei, şi torni peste ţelină.

După ce mai fierbi 10 minute iei de pe foc şi adaugi pătrunjel tocat.

Telina cu carne si sos de ceapa

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.