Tartine cu pasta de ton (sau sardele)

Printeaza

Tartine cu pasta de ton (sau sardele) din: ton, sardele, margarina, paine, marar, masline, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Tartine cu pasta de ton

  • 1 cutie ton (sau sardele)
  • 100 g margarina
  • cateva felii de paine
  • marar
  • 3-4 masline
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Freci margarina cu tonul (maruntit), adaugi putina sare si piper si amesteci bine.

Feliile de paine le tai in forme diferite, astfel incat sa le poti servi cu mana.

Pe fiecare felie de paine pui o felie de lamaie si pasta de ton pe care o ornezi cu spritul.

Ornezi cu felii de masline.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tartine cu pasta de ficat si verdeata

Tartine cu pasta de ficat si unt

Tartine cu pasta de ficat si unt din: ficat, oua, unt sau margarina, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: circa 100 g pastă de ficat 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt (sau margarină) mărar verde sare piper 2 linguriţe de muştar   Mod de preparare: Se amestecă untul, pasta de ficat şi gălbenuşul ouălor. Eventual, se […]

 

Tartine aromate cu ansoa

Tartine cu pesto si ansoa

Tartine cu pesto si ansoa din: cartof, paine, mozzarella, ansoa, capere, lamaie, usturoi, pesto, masline, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: un cartof o pâine feliată 300 g mozzarella un borcan fileuri de anşoa picante două linguri de capere o lămâie 4 căţei de usturoi două linguri de pesto de busuioc 100 g măsline sare […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.