Tartine cu omleta

Printeaza

Tartine cu omleta din: ou, lapte, sare, cascaval, ulei, paine, legume de sezon.

Ingrediente:Tartine cu omleta

  • 1 ou
  • 2 linguri cu lapte sau smantana
  • sare
  • 1 felie de cascaval sau telemea
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 corn sau 2 felii de paine
  • legume de sezon

 

Mod de preparare:

Se spala oul, se sterge si se sparge in farfurie adanca. Se bate spuma cu putina sare, lapte sau smantana si cascaval sau telemea trecute pe razatoare.

Se incalzeste uleiul, se rastoarna oul si se face omleta la foc mic.

Se intoarce usor, se mai lasa 1 minut. Se scoate omleta, se taie in doua si se pune peste feliile de paine sau corn.

Se decoreaza cu felii de rosie, de ardei sau castravete crud (sau murat).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.