Tartelete cu raci

Printeaza

Tartelete cu raci

Ingrediente:Tartelete cu raci

  • 18 tarte coapte din foitaj
  • 50 cozi de raci sau 1 cutie mare de homar ori crab
  • 300 g ciuperci
  • 1 păhărel coniac
  • 300 g file de peşte crud
  • 3 linguri smîntînă
  • 80 g frişcă lichidă
  • 3ouă
  • sare
  • piper
  • 60 g unt de raci
  • 15 g boia roşie
  • 1 1/2 pahar zeamă de peşte
  • 1 1/2 lingură făină

 

Mod de preparare:

Cozile de raci fierţi se taie bucăţele şi se amestecă cu coniacul fi sosul de raci (din unt de raci, făină, zeamă de peşte, boia, sare şi smîntînă).

Această compoziţie se pune in tartelete. Fileurile pisate se amestecă cu puţină boia, sare, gălbenuşurile, frişca şi albuşurile bălute.

Se pune in tartelete şi se dă la cuptor moderat 15 minute, înainte de a fi servite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.