Tarta cu struguri si branza

Printeaza

Tarta cu struguri si branza din: faina, unt, apa, sare, struguri, branza de vaci, miere.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 150 g făină
  • 75 g unt
  • 50 ml apa
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • 250 g struguri
  • 200 g branza dulce de vaci
  • 2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, făina se amestecă bine cu untul si sarea si, după ce s-a obtinut un aluat nisipos, se adaugă apa.

Se amestecă bine, se frământă usor si se întinde o foaie subtire care se asază în tava mare de aragaz usor unsă.

Se unge cu miere si se asază boabele de struguri, tăiate dacă sunt prea mari.

Se pliază marginile foii pe cât posibil pentru a obtine o plăcintă rotundă, se presară brânza si se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

Tarta cu struguri si branza

Tarta_cu_struguri_si_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.