Tartă cu căpşuni şi smântână

Printeaza

Tartă cu căpşuni şi smântână din: aluat de tarta, capsuni, oua, smantana, zahar vanilat, zahar, amidon, zahar pudra.

Ingrediente:Tarta_cu_capsuni_si_smântâna

  • 450 g aluat de tarta congelat
  • 600 g capsuni
  • 6 oua
  • 600 ml smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 130 g zahar
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 2 linguri zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se întinde o foaie de aluat pe planşeta presărată cu făină. Se tapetează cu hâr­tie de copt o tavă adâncă şi se aşază foaia de aluat. Se pudrează cu puţină făină şi se netezeşte bine.

Se bat ouăle cu’smântână, zahăr vanilat, zahăr tos şi ami­don; se repartizează uniform pe blat. Se presară deasupra căpşuni. Se coace la cuptor cca 35 min. Se scoate şi se lasă să se răcească; se pudrează cu zahăr.

Tartă cu căpşuni şi smântână

Tarta_cu_capsuni_si_smântâna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.