Tagliatelle all-arrabbiata

Printeaza

O reteta de tagliatelle all arrabbiata din: tagliatelle, ardie iute, usturoi, rosii in bulion, parmezan, busuioc, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Tagliatelle all-arrabbiata

  • 500 g tagliatelle
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • 800 g rosii decojite in bulion
  • 100 g parmezan
  • 5-6 fire de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi uleiul într-o tigaie mare şi puneţi în acesta usturoiul şi ardeiul iute tocate mărunt. Căliţi la foc potrivit 1 minut şi adăugaţi roşiile în bullion, tocate cât mai mărunt, şi sucul acestora. Adăugaţi jumătate din legătura de pătrunjel tocat mărunt, potriviţi de sare şi piper şi fierbeţi sosul 15-20 de minute la foc mic.

Intre timp, fierbeţi pastele în 3 litri de apă şi o linguriţă cu sare, conform instrucţiunilor de fierbere de pe ambalaj. Scurgeţi pastele şi pureţi-le în sosul din tigaie. Amestecaţi-le bine cu sosul şi serviţi-le fierbinţi, presărate cu pătrunjelul rămas tocat

Tagliatelle all-arrabbiata

Tagliatelle all-arrabbiata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.