Supa cu vitamine

Printeaza

Supa cu vitamine din: cartofi, fasole verde, spanac, ulei de masline, ceapa, ardei iute, concentrat pentru supa, rosii, otet, marar, patrunjel si busuioc.

Ingrediente:

  • 12 cartofi potriviţi sau 6 mai mari
  • 1 conservă mică de fasole verde
  • 150 g spanac congelat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mare, tocată fin
  • 1-2 ardei iuţi sau 1-2 linguri boia iute
  • 1 lingura concentrat pentru supă de legume
  • 4 roșii
  • 2 linguri oţet
  • 1/2 legatura mărar
  • 1/2 legatura pătrunjel
  • 4-5 fire busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Într-o oală, se pune uleiul la încins. Se adaugă ceapa, se călește, apoi se adaugă ardeii iuţi sau boiaua și concentratul de supă, diluat în 500 ml apă. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe și se fierb separat.

După ce au fiert, se adaugă în supă, împreună cu roșiile tăiate cubuleţe și fasolea verde. Se lasă să fiarbă la foc mic, cam 15 minute. Se adaugă spanacul și oţetul. Înainte de a servi supa, se pasează totul, până se obţine o cremă omogenă, se amestecă cu verdeaţa proaspăt tocată și se consumă imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.