Supă cu verzişoare de Bruxelles

Printeaza

O reteta de supa cu verzisoare de Bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, maghiran, usturoi, ulei, pasta de ardei, crenvursti, smantana, supa de legume, chimen, piper si sare.

Ingrediente:Supă cu verzişoare de Bruxelles

  • 500 g verzişoare de Bruxelles
  • 1 ceapă
  • ½ linguriţă maghiran
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 3 crenvurşti
  • 200 g smântână
  • 1 ½ l supă de legume
  • ½ linguriţă chimen măcinat
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, usturoiul, ardeii şi verzişoarele de Bruxelles. Le spălaţi pe toate, mai puţin usturoiul.

Într-o oală cu supă fierbinte, puneţi la fiert legumele la foc mic, în următoarea ordine: verzişoarele, cea-pa, ardeiul, usturoiul, cu maghiranul şi chimenul.

Când legumele au fiert, turnaţi uleiul şi puneţi crenvurştii tăiaţi rondele. După câteva clocote, săraţi şi condimentaţi supa după gust.

Supă cu verzişoare de Bruxelles

Supă cu verzişoare de Bruxelles

Pofta buna!

 

  • Serviţi supa fierbinte, cu smântâna alături.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.