Supa cu varza-de-Bruxelles

Printeaza

Supa cu varza-de-Bruxelles din: varza, kaizer, morcov, cartof, ceapa, praz, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa_cu_varza_de_Bruxelles

  • 250 g varză-de-Bruxelles
  • 100 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapă
  • 1/2 praz
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie mărunt ceapa şi prazul, căleşte-le împreună cu kaizerul în puţin ulei. Pune verzele la fiert în apă clocotită cu sare. După zece minute, scurge-le şi aşază-le într-o oală, împreună cu prazul, ceapa şi kaizerul.

Toarnă apă cât să le acopere, adaugă morcovii tăiaţi cubuleţe, iar la final cartofii. Când e gata, condimentează supa după gust. Serveşte supa cu smântână.

Supa cu varza-de-Bruxelles

Supa_cu_varza_de_Bruxelles

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.