Supa de rosii cu usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu: rosii, apa, ceapa, morcov, boia dulce, zahar, usturoi.

Ingrediente:

  • 11 sos de roşii
  • 1l apă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 linguriţă cu boia dulce
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • 4-5 căţei cu usturoi

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi căleşte-o uşor împreună cu morcovul într-o oală încăpă­toare, aproximativ 5 minute, până se auresc. Adaugă trep­tat sucul de roşii, apa, boiaua dulce, zahărul şi un praf de sare.

Fierbe timp de 15 minute la foc moderat, amestecând uşor, după care adaugă usturo­iul tăiat rondele. Mai lasă pe foc câteva minute. Serveşte cu pâine prăjită şi stropită cu puţin ulei de măsline sau crutoane. Pentru a căpăta un gust mai aromat, adaugă la final câteva frunze de mentă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. In schimba supa de rosii cu usturoi imi place de mor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.