Supa groasa de fasole cu crenvursti

Printeaza

Supa groasa de fasole cu crenvursti din:  fasole boabe albă, ceapa, usturoi, supa de pui, crenvursti, morcov, ulei, sare, piper.

Supa_groasa_de_fasole_cu_crenvursti

Ingrediente:

  • 1 conservă mare fasole boabe albă
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 litru supă de pui
  • sucul unei lămâi
  • 4 crenvurşti
  • 1 morcov
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte în ulei şi, după ce şe înmoaie, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, fasolea trecută sub un jet de apă si morcovul ras.

Se toarnă supa şi se lasă la fiert până ce morcovul şi ceapa sunt fierte. Se mjxează apoi jumătate din cantitate de fasole.

Se pune fasolea mixată înapoi în oală, se adaugă crenvurstii rondele, sucul de lămâie şi se mai lasă un clocot. Se potriveşte de sare şi piper.

Supa groasa de fasole cu crenvursti

Supa_groasa_de_fasole_cu_crenvursti

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa, dar nu vad rolul crengurstilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.