Supa de spanac cu perisoare

Printeaza

Supa de spanac cu perisoare din: piept de pui, oua, ceapa, pesmet, branza, supa de pui, morcovi, paste, spanac, sare.

Ingrediente:Supa_de_spanac_cu_perisoare

  • 1/2 kg piept de pui sau de curcan
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 100 g pesmet
  • 125 g branza
  • 2 1/2 l supa de pui
  • 3 morcovi
  • 75 g paste mici
  • 1/2 kg spanac congelat sau din conserva
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ceapa şi morcovii. Speli pieptul de pasăre şi îl treci prin maşina de tocat.

Il amesteci cu ouăle, ceapa fin tocată, pesmetul şi brânza rasă.

Pui la fiert supa de pui, iar când clocoteşte, adaugi morcovii.

Cu mâna umedă, formezi perişoare din amestec şi le fierbi în supă, la foc mic.

După 10 minute, pui pastele şi spanacul congelat, pe cât posibil tocat.

După 2-3 minute, sărezi supa după gust şi stingi focul.

Supa de spanac cu perisoare

Supa_de_spanac_cu_perisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.