Supa de fructe

Printeaza

Supa de fructe

Ingrediente:Supa de fructe

  • 1 pui sau 1/2 kg carne de viţel
  • 2 l apă
  • sare
  • câteva fire de zarzavat tocat
  • 1 kg agrise sau boabe mari de struguri

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată mai  mărunt o prăjeşti puţin în ulei, cât sa-şi schimbe culoarea.

Pui peste ea 2 l de apa, zarzavaturile si fructele, sare, putin zahar si lasi sa fiarba bine.

La servire amesteci un galbenus cu 1-2 linguri de smantana, il pui in supa si presari patrunjel tocat marut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.