Supa de pere

Printeaza

Supa de pere din: pere, lapte de soia, praf de migdale, tarate de ovaz, scortisoara.

Ingrediente:Supa de pere

  • 6 pere mici bine coapte
  • 500 ml lapte de soia
  • 1 lingură praf de migdale
  • 1 lingură tărâţe de ovăz
  • 1/4 linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Curăţaţi perele, îndepărtaţi cotorul şi sâmburii. Tăiaţi-le în bucăţi şi puneţi-le în bolul unuî mixer, împreună cu laptele, tărâţele de ovăz şi prsflul de migdale. Daţi la mixer până obţineţi un amestec omogen şi cremos.

Serviţi în castronaşe şi presăraţi scorţişoară.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.