Supa de ciolan

Printeaza

Supa de ciolan din: ciolan, morcovi, gulie, mazare, orez, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa_de_ciolan

  • un ciolan mic neafumat, fara os
  • 2 morcovi
  • o gulie
  • 250 g mazare congelata
  • 2 linguri paste sub forma de orez
  • cateva fire patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciolanul se curăţă bine, eventual se pârleşte şi se pune la fiert în apă rece cu sare. După ce a dat două clocote, se aruncă apa, iar carnea se taie mărunt. Se pune din nou apă la fiert cu morcovii şi gulia, se adaugă carnea şi se lasă la fiert.

După 30 de minute, se adaugă ma­zărea şi, după alte 15 minute, se pun şi pastele. Se lasă la fiert şi, când şi pastele, şi carnea sunt fierte, se ia oala de pe foc. Se aduce la masă cu pătrun­jel deasupra.

Supa de ciolan

Supa_de_ciolan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.