Supa crema cu fasole

Printeaza

Supa crema cu fasole din: fasole, ceapa, morcov, patrunjel, ulei, crutoane, sare, piper.

 

Ingrediente:Supa crema cu fasole

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov
  • 1 legă­tură de pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • crutoane
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fasolea se spală, se fierbe în apă caldă cu sare, se lasă să dea în clocot, apoi se scurge şi se pune din nou la fiert în apă caldă.

Această operaţie se repetă de 3-4 ori.

Când fasolea este aproape fiar­tă se adaugă ceapa, morcovul tăiate mărunt şi se fierb foarte bine.

După ce s-au fiert, se strecoară, se pasează, se dau prin sită şi se subţiază cu zea­ma în care au fiert.

Se lasă la fiert, se adaugă ule­iul, verdeaţa tocată mărunt, se potriveşte de sare şi piper. Se serveşte cu crutoane.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.