Stufatul de miel este poate cel mai gustos fel de mancare pe care putem sa-l preparam din carnea de miel. Cu multa ceapa, tarhon si usturoi verde, stufatul va incanta…
Stufat de miel – Retete Culinare
PrinteazaStufatul de miel este poate cel mai gustos fel de mancare pe care putem sa-l preparam din carnea de miel.
Carnea de miel este o sursă bogată de proteine, fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Este, de asemenea, relativ scăzută în grăsimi saturate, având doar șase grame de grăsimi saturate la o porție de 100 de grame.
Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii.
De asemenea, este important să rețineți că temperatura de gătire a cărnii de miel este importantă pentru a o face fragedă și suculentă. O temperatură internă a cărnii de miel de 63-66 grade Celsius este considerată sigură.
Există multe variații regionale ale cărnii de miel în funcție de specia de miel și regiunea geografică din care provine. De exemplu, mielul Noua Zeelandă este considerat unul dintre cele mai fine tipuri de carne de miel, în timp ce mielul din Orientul Mijlociu are un gust puternic și este adesea preparat într-o varietate de mirodenii și sosuri.
Stufat de miel – Retete Culinare:
Stufat de miel cu ceapa verde
Stufat de miel cu ceapa verde din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, untura, faina, ulei, otet, bulion, sare, piper. Ingrediente: 750 g carne de miel 40 fire de…
Stufat de miel cu cimbru si boia
Stufat de miel cu cimbru si boia din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ardei rosu, marar, ulei, vin, sare, piper, cimbru, boia dulce si rosii in bulion. Ingrediente:…
Stufat de miel cu hasmatuchi
Stufat de miel cu hasmatuchi din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, bulion, otet balsamic, hasmatuchi, piper si sare. Ingrediente: 2 kg carne de miel 10 legaturi de ceapa…
Stufat de miel cu vin
Stufat de miel cu vin din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, vin, bulion, sare si piper. Ingrediente: 800 g carne de miel 40 fire ceapă verde 20 fire usturoi…
Pofta buna!