Stufat de miel pentru masa de Paşti

Printeaza

O reteta de stufat de miel pentru masa de Paşti din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, faina, bulion, otet, ulei, verdeata, sare si piper.

Ingrediente:Stufat de miel pentru masa de Paşti

  • un kg carne de miel
  • 30 fire ceapă verde
  • 30 fire usturoi verde
  • o lingură faină
  • două linguri de bulion
  • două linguri de oţet
  • două linguri de ulei
  • verdeaţă
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se alege ceapă şi usturoi tânăr, se taie bucăţi, se fierb şi se adaugă peste carnea care a fost înăbuşită în prealabil, se toarnă zeama în care au fiert ceapa şi usturoiul şi se lasă să fiarbă. Când s-au fiert, se adaugă bulionul şi, cine doreşte, îl poate acri cu puţin usturoi.

Stufat de miel pentru masa de Paşti

Stufat de miel pentru masa de Paşti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.