Spaghetti all’aglio e olio

Printeaza

Spaghetti all'aglio e olioAceasta este o mâncare perfectă pentru cei dependenţi de usturoi. Mai întâi, se fierb nişte spaghete. Apoi, se încălzeşte într-o tigaie nişte ulei de măsline, în care se adaugă usturoi tocat foarte mărunt. Pe urmă acest ulei cu gust de usturoi se amestecă cu pastele deja fierte şi bine scurse de apă. Pe deasupra se poate presăra şi nişte pătrunjel tocat mărunt sau un alt fel de verdeaţă, precum şi nişte parmezan ras.

La un moment dat, Sophia Loren spunea: „Spaghetele se pot mânca foarte uşor dacă le sugi ca un aspirator.” De fapt există diverse tehnici de a mânca spaghete. Se consideră că numai nepricepuţii folosesc furculiţa şi lingura sau îndrăznesc să taie spaghetele – care au o lungime de 20 cm – pentru a le mânca mai uşor.

Singurul fel acceptabil de a mânca spaghetele este să înfigeţi furculiţa în mijlocul farfuriei, să o răsuciţi de câteva ori şi să speraţi că în jurul ei se va înfăşură o cantitate suficientă de spaghete cât să aveţi ce băga în gură.

Spaghetti_all_aglio_e_olio_04

Spaghetti all’aglio e olio

Spaghetti all'aglio e olio

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.