Spaghete cu carne de curcan si ardei iute

Printeaza

Spaghete cu carne de curcan si ardei iute din: spaghete de preferinţă integrale, carne tocată de curcan, pastă de roşii, caşcaval, ciuperci, ceapa, ulei de măsline extravirgin, ardei gras roşu, cim­bru uscat, busuioc, sare.

Spaghete_cu_carne_de_curcan_si_ardei_iute

Ingrdiente:

  • 500 g spaghete de preferinţă integrale
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 4 linguri pastă de roşii
  • 200 g caşcaval
  • 1 conservă (400 g) ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei iute
  • cim­bru uscat măcinat
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare:

Pui la fiert pastele în apă fierbinte, uşor sărată, urmând instrucţiunile de pe ambalaj sau reducând timpul de fierbere, dacă le- doreşti „al dente”.

Intre timp, căleşti ceapa, ardeiul gras şi cel iute, toate curăţate şi tocate mărunt, în prealabil. Adaugi carnea tocată, ciu­percile scurse din conser­vă, pasta de roşii şi 250 ml apă fiartă, în care au fiert spaghetele.

Inăbuşi totul sub capac, amestecând periodic, până obţii un sos gros. Presari cimbru şi busuioc verde sau uscat şi potriveşti de sare. Strecori pastele fierte şi le amesteci cu sosul. Le porţionezi şi razi deasupra caşcaval.

Spaghete cu carne de curcan si ardei iute

Spaghete_cu_carne_de_curcan_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.