Sos picant cu otet

Printeaza

O reteta de sos picant cu otet din: otet de vin alb, vuidostr, anason stelat, ulei de masline extravirgin, sare de mare si piper negru. E delicios in salate cu branza sau cu friptura rece de vita.

Ingrediente:Sos picant cu otet

  • 8 linguri otet de vin alb
  • 2 cuisoare
  • 1 anason stelat
  • 10 linguri ulei de masline extravirgin de cea mai buna calitate
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Turnati otetul intr-o tigaie si adaugati cuisoarele, anasonul stelat si putin apa. Aduceti la fierbere si lasati sa fiarba pana cand lichidul scade la jumatate. Lasati otetul sa se raceasca, apoi turnati-l intr-un borcan.

Adaugati uleiul, sare si piper. Insurubati bine capacul si scuturati borcaunul. Gustati si mai adaugati ulei sau otet, daca e nevoie.

Sos picant cu otet

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.