Sos de mere

Printeaza

Sos de mereSos de mere

Ingrediente:

  • 500 g mere acrişoare
  • 200 g miere de albine
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • coaja de la 1 lămâie
  • 1 praf scorţişoară
  • 50 g apă

 

Mod de preparare:

Merele se spală, se curăţă, se taie cubuleţe şi se înăbuşă la foc mic, cu 50 g apă. Se dau prin robotul de bucătărie, obţinân- du-se un piure fin, care se încorporează cu restul ingredientelor.

Compoziţia se răstoarnă în forme diferite, se pune la frigider şi se serveşte ca desert.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.