Sos brun cu busuioc

Printeaza

Sos brun cu busuioc

Ingrediente:Sos brun cu busuioc

  • 10 ml ulei
  • 20 g pastă de bulion
  • usturoi
  • busuioc
  • zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Pasta de bulion o vei dilua cu apă călduţă şi adaugi uleiul, usturoiul tăiat mărunt, zahăr şi sare după gust. îi pui la fiert şi laşi să dea două-trei clocote. La urmă adaugi praf de busuioc uscat şi dat prin sită.

Il serveşti la rasol din carne de vită sau peşte, omletă, preparate din vânat sau peste câmaţi. Dă o aromă deosebită pastelor făi­noase la care se adaugă caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.