Şniţele cu tzatziki

Printeaza

Se taie în două, pe orizontală, 4 fileuri de piept de pui (a cca 140 g). Se bat, se sărează şi se piperează; se tăvălesc prin făină, apoi prin 2 ouă bătute şi în cele din urmă prin pesmet; se prăjesc de jur împrejur în 4 linguri ulei.

Se lasă să se scurgă de ulei pe prosoape de hârtie. Se taie cubuleţe 1/2 castravete şi 2 roşii. Se toacă 1 ceapă roşie şi 2 linguri măsline negre fără sâmburi. Se ameste­că toate cu 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline şi 1 lingură pătrunjel tocat.

Se înglo­bează 50 g brânză feta zdrobită cu furculiţa. Se ung şniţelele cu 400 g salată tzatziki (de cumpărat); deasupra se aşază amestecul de legume.

Şniţele cu tzatziki

Şniţele cu tzatziki

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.