Şniţel de curcan în aluat de cartofi

Printeaza

Şniţel de curcan în aluat de cartofi din: piept de curcan, cartofi, branza, unt, sare, ceapa, oua, faina, patrunjel verde si ulei.

Ingrediente:Snitel_de_curcan_în_aluat_de_cartofi

  • 800 g piept de curcan
  • 800 g de cartofi
  • 50 g branza tare
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Speli cartofii, îi fierbi în apă cu un praf de sare, îi laşi să se răceas­că, după care îi cureţi de coajă. Dai cartofii pe râzătoare împreună cu ceapa curăţată, brânza şi le pui pe toate într-un castron. Adaugi ouăle, făina şi pătrunjelul verde tocat. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Bucăţile de carne le prăjeşti în unt topit pe ambele părţi, le laşi să se răcească puţin, după care le acoperi cu aluat de cartofi. Prăjeşti şniţelele cu aluat în puţin ulei încins, pe ambele părţi, până se rumenesc. Serveşti şniţelele calde, alături de o salată de legume.

Şniţel de curcan în aluat de cartofi

Snitel_de_curcan_în_aluat_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.