Sirop nefiert de cătină

Printeaza

Se spala boabele şi se zdrobesc sau se dau prin maşina de tocat. Pasta obţinută se pune într-un tifon, la scurs. După ce se scurge tot sucul, se strânge bine tifonul şi apoi se pune pasta în pungi care se păstrează la congelator, lama se foloseşte această pastă la dulciuri, ca o dulceaţă.

Sucul obţinut se păstrează în sticle de culoare închisă. Drept conservant se poate pune în fiecare sticlă câte 1 pastilă de aspirină zdrobită sau câte o şuviţă de hrean.

Sirop_nefiert_de_catina

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.