Salată de toamnă cu carne de vită

Printeaza

Salată de toamnă cu carne de vită din: muschi de vitel, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, frunze de patrunjel si lamaie.

Ingrediente:Salata_de_toamna_cu_carne_de_vita

  • 1 kg muschi de vitel
  • 1 kg cartofi
  • 3-4 ardei grasi (rosii, galbeni, verzi)
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • frunze de patrunjel
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul în fâşii subţiri şi îl coci pe grătar.

Pui cărniţa într-un bol şi-l aromatizezi cu condimentele preferate, apoi acoperi bolul etanş măcar 15 minute.

Cureţi legumele, le tai mai grosier, le sărezi şi le condimentezi (poţi pune şi usturoi), apoi le amesteci cu uleiul într-un vas.

Aşezi legumele astfel pregătite în tava de la cuptor care se culisează. Acoperi etanş cu folie de aluminiu.

Laşi la foc puternic 30 de minute. Scoţi şi amesteci bine, apoi pui din nou tava la cuptor fără folie, timp de 15 minute.

Scoţi legumele şi aşa fierbinţi le amesteci cu muşchiul de viţel făcut la grătar.

Storci lămâia şi presari pătrunjel tocat mărunt.

Salată de toamnă cu carne de vită

Salata_de_toamna_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine salata 🙂 Imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.