Supa de fasole alba pasata cu crutoane

Printeaza

Supa de fasole alba pasata cu crutoane

Ingrediente:Supa de fasole alba pasata cu crutoane

  • 300 g fasole albă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • pătrunjel
  • păstârnac
  • suc de roşii
  • sare
  • puţin cimbru
  • 80 ml ulei
  • 4 l apă
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Alegi fasolea, o speli şi o pui de seara la înmuiat, în apă rece. A doua zi o scurgi şi o pui la fiert într-un litru de apă rece. Ii schimbi apa după ce-a dat în clocot, după care o pui din nou la fiert în 3 l apă şi zarzavat.

Când s-au înmuiat bine fasolea şi zarzavatul, treci totul prin sită. Sărezi după gust, subţiezi cu zeama în care au fiert, freci cu ulei şi adaugi cimbru. Serveşti supa presărată cu verdeaţă şi crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.