Supa cu cartofi si fasole alba

Printeaza

Supa cu cartofi si fasole alba din: cartofi, fasole, zarzavat, paine, unt, sare.

Ingrediente:Supa cu cartofi si fasole alba

  • 4 cartofi
  • 200 g fasole alba
  • zarzavat de supa
  • piine prajita
  • unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune fasolea sa fiarba intr-o oala cu apa rece, atit cit s-o acopere. Dupa ce a fiert 10-15 min., se scurge apa si se pune din nou fasolea la fiert cu alta apa.

Se varsa si a doua si a treia apa. In a patra apa (1,5 l) se lasa sa fiarba pina se inmoaie. Procedind astfel, fasolea nu mai este daunatoare persoanelor suferinde.

Cind fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul de supa taiat in patru. Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se strecoara si se adauga cartofii taiati.

Se lasa sa fiarba 20-30 min, apoi se dau fasolea si cartofii prin sita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.