Salata cu anghinare, mazare si morcov

Printeaza

Salata cu anghinare, mazare si morcov din: conservă anghinare, mazăre nouă, morcovi tineri, ulei, lamaie, mustar clasic, iaurt gras, maioneză light, sare, piper alb măcinat, pătrunjel.

Salata_cu_anghinare_mazare_si_morcov

Ingrediente:

  • 1 conservă (400 g) anghinare
  • 200 g mazăre nouă
  • 3 morcovi tineri
  • 2 linguri ulei
  • 1 lămâie
  • 2 linguri muştar clasic
  • 150 g iaurt gras
  • 2 linguri maioneză light
  • sare, piper alb măcinat
  • 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Scurgi anghinarea din conservă. Cureţi morcovii şi îi tai în bastonaşe. înăbuşi morcovii în ulei încins, turnând câte puţină apă, adaugi mazărea şi continui să le căleşti împreună până se înmoaie.

Scurgi legumele înăbuşite şi le laşi să se răcească. Pregăteşti un dressing din maioneză, iaurt, muştar şi zeama de lămâie.

Pui ingredientele într-un bol, le sărezi şi condimen­tezi după gust şi le ames­teci împreună cu dresiin- gul şi pătrunjelul fin tocat.

Salata cu anghinare, mazare si morcov

Salata_cu_anghinare_mazare_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.