Salata cu masline si anghinare

Printeaza

Salata cu masline si anghinare din: anghinare, masline, ridichi, rosii, ulei, vin, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Salata cu masline si anghinare

  • 1 cutie de miez de anghinare
  • 100 g măs­line verzi
  • 100 g măsline negre
  • ridichi roşii
  • 6 roşii mai mici
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml de vin alb sec
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se clăteşte bine anghinarea sub jet de apă rece, se scurge şi se aşază pe platoul de servire. Se stropeşte cu ulei şi cu vinul alb, se presară sare şi piper.

Se lasă timp de două ore deoparte.

Ridichile se spală şi se taie rondele. Se curăţă roşiile de pieliţe şi sâmburi şi se taie în sferturi. Se omogenizează roşiile, ridichile şi măslinele, fără sâmburi, sarea şi piperul, punându-se totul peste anghinare.

La sfarsit se presară pătrunjelul tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.