Rulouri de hering marinat
PrinteazaRulouri de hering marinat din: hering marinat, varza, morcovi, ardei, ceapa rosie, sare, piper, chimen, ulei de masline, otet balsamic, foi de dafin si salata verde.
- o cutie hering marinat
- o varza mica alba
- 1-2 morcovi
- un ardei verde
- o ceapa rosie
- sare
- piper negru macinat
- 30 g chimen
- 3-4 lingurite ulei de masline
- 2-3 linguri otet balsamic
- 1-2 foi de dafin
pentru ornat:
- o salata verde
- scobitori
Mod de preparare:
Se scot bucăţile de hering din sosul marinat şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant. Se întorc pe toate părţile până elimină sosul marinat.
Se spală şi se curăţă ceapa roşie, se taie solzişori şi se condimentează cu sare, piper, se adaugă oţetul balsamic şi uleiul de măsline.
Se acoperă cu o folie şi se lasă la marinat în frigider.
Se curăţă morcovii, ardeiul, se spală şi se rad pe răzătoarea mare. Varza se toacă mărunt şi se amestecă cu morcovii raşi şi cu ardeiul. Se adaugă ceapa marinată şi sosul şi se amestecă bine. Se adaugă chimenul şi foile de dafin mărunţite.
Fâşiile de hering se întind pe un platou şi se umplu cu salata de varză. Se rulează uşor, să nu iasă umplutura, şi se prind cu scobitori. Se ornează un platou cu frunze de salată verde şi se servesc la aperitiv.
Rulouri de hering marinat
Pofta buna!
Ce bine arata rulourile astea 🙂