Rulouri din spanac

Printeaza

O reteta de rulouri din spanac din: spanac, usturoi, unt, oua, faina, faina cu gluten, sare, morcovi, unt, branzica de vaci si piper alb.

Ingrediente:Rulouri din spanac

  • 500 g spanac congelat
  • 3 catei de usturoi
  • 125 g unt
  • 4 oua
  • 80 g faina simpla
  • 80 g faina cu gluten
  • sare

umplutura:

  • 200 g morcovi
  • 100 g unt
  • 300 g branzica de vaci
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Spanacul decongelat şi scurs de apă se amestecă cu usturoiul zdrobit şi 125 de grame de unt. Se pune amestecul într-un castron. Se separă gălbenuşurile şi se pun peste spanac Albuşurile se bat spumă. In compoziţia de spanac se pun cele două tipuri de făină, se pune şi sare şi se amestecă bine.

La final, se adaugă şi albuşurile de ou. Se pune compoziţia într-o tavă, acoperită cu hârtie de copt. Se lasă 15 minute la cuptor, la 170°C. Se fierb morcovii în apă sărată, timp de 20 de minute.

Partea centrală a morcovilor se taie feliuţe, iar restul se dă prin râzătoare. Se amestecă untul topit cu brânzica de vaci, se asezonează cu sare şi piper şi se adaugă morcovii raşi.

Se întinde amestecul peste foaia de spanac şi se deco¬rează cu feliuţele de morcov. Se rulează. Se înfăşoară rulada în folie alimentară şi se lasă la frigider timp de 2 ore.

Rulouri din spanac

Rulouri din spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.