Rulouri cu bacon, samburi de migdale si curmale

Printeaza

O reteta de rulori cu bacon, samburi de migdale si curmale din: bacon, samburi de migdale, usturoi, crumale, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente: Rulouri cu bacon, samburi de migdale si curmale

  • 10 felii bacon
  • 200 g sâmburi de migdale
  • 2 căţei de usturoi
  • 20 curmale proaspete
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi baconul. Prăjiţi migdalele într-o tigaie, fără adaos de ulei. Curăţaţi curmalele şi umpleţi-le cu câte o mig­dală. înfăşuraţi-le în bacon. Curăţaţi usturoiul, prăjiţi-lîn ulei, apoi scoateţi-l din tigaie. Prăjiţi curmalele în ulei şi eventual, condimentaţi-le.

Rulouri cu bacon, samburi de migdale si curmale

Rulouri cu bacon, samburi de migdale si curmale

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.