Rulada de miel cu mustar

Printeaza

 

 

O reteta de rulada din carne de miel, mustar, ceapa, patrunjel, morcov, radacina de patrunjel, ulei, unt, vin rosu, smantana si piper.Rulada de miel cu mustar

Ingrediente :

  • 4 felii carne de miel de 200 g fiecare
  • 2 linguri muştar
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 30 g unt topit
  • 150 ml vin roşu
  • 100 g smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli feliile de carne, le ungi cu muştar, apoi le sărezi şi le piperezi. Cureţi ceapa, morcovul şi rădăcina de pătrunjel şi le tai foar­te mărunt, apoi toci şi verdeaţa. Le amesteci pe toate cu uleiul şi împărţi compoziţia în mod egal pe cele 4 felii de carne.

O rulezi pe fiecare, o legi cu aţă curată şi le prăjeşti pe toate în unt încins. După ce s-au rumenit, adaugi vinul, 150 ml apă, acoperi cu un capac şi laşi să se înăbuşe la foc mic apro­ximativ o oră.

După fierbere le scoţi pe o farfurie, apoi strecori sosul în care au fiert. Il pui la fiert până scade la jumătate şi la final adaugi smântână şi amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.