Rulada cu carnati si spanac

Printeaza

Rulada cu carnati si spanac din: carnati, spanac, lapte, oua, unt, faina, cascaval, maioneza, patrunjel.

Ingrediente:Rulada cu carnati si spanac.jpg

  • 250 g cârnaţi
  • 400 g spanac
  • 500 ml lapte
  • 3 ouă
  • 80 g unt
  • făină
  • caşcaval
  • maioneză
  • pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Se înfierbântă laptele, care s-a condimentat cu sare şi piper. Intre timp, se prepară un rântaş din unt şi trei linguri de făină, având grijă să nu se rumenească. Se adaugă treptat laptele fierbinte şi, amestecând mereu, se lasă pe foc până ce compoziţia se desprinde de pe pereţii vasului.

Apoi se ia deoparte şi se adaugă gălbenuşurile. Albuşurile se bat spumă tare şi se încorporează uşor în compoziţie. Se unge cu grăsime o tavă sau se tapetează cu hârtie pergament. Se întinde aluatul şi se introduce la cuptor pentru 25 de minute.

Când este gata, se răstoarnă pe un şervet de bucătărie şi se rulează până este caldă. După ce s-a răcit, blatul se întinde şi se unge cu spanacul, fiert în prealabil şi tocat mărunt. Se pun, din loc în loc, cârnaţi tăiaţi rondele, iar pe fiecare felie se pune câte o bucată de caşcaval.

Se rulează blatul din nou şi se introduce în frigider pentru o oră. Se serveşte tăiat felii, garnisit cu maioneză şi presărat cu pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.