Rosii cu vinete la cuptor

Printeaza

 

Tai rondele 3 vinete potrivite, le sărezi şi le laşi o oră într-un castron. între timp tai roşiile felii subţiri şi le scoţi seminţele. Cureţi o căpăţână mare de usturoi, după care tai căţeii felii subţiri.

Ungi un vas termorezistent sau o tavă cu ulei şi aşezi alternând feliile de roşii şi vinete între care pui şi usturoiul. Pe deasupra pui 2 linguri de ulei şi presari cimbru, apoi dai vasul la cuptor pentru 40 de minute. Le consumi după ce se răcesc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.