Rosii cu vinete si ciuperci

Printeaza

Rosii cu vinete si ciuperci din: rosii, vanata, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rosii cu vinete si ciuperci

  • 8 roşii mari
  • 1 vânătă mare
  • 4 ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală roşiile, taie-le capac. Scobeşte miezul.

Taie vânătă cubuleţe, dă-le cu sare, scurge-le apoi şi căleşte-le cu ceapa tocată şi cu usturoiul. Când vinetele s-au înmuiat, adaugă ciupercile tocate mare, amestecă şi lasă la scăzut. Adaugă miezul de roşii tocat şi lasă pe foc să scadă.

Potriveşte de sare şi piper. Umple roşiile cu acest amestec, pune-le capacele şi dă-le la cuptor maximum 20 de minute.

La servire, decorează-le cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.