Retete de post: Snitel de ciuperci
PrinteazaO reteta gustoasa de Snitel de ciuperci din: ciuperci, pesmet, faina, sare, piper, marar si ulei.
- 1 kg ciuperci cu palarie mare
- pesmet (in post) sau 2 oua (in perioada dulce)
- 2 linguri faina
- sare
- piper
- 1 legatura marar
- ulei pentru gatit
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le usuci şi le presari cu sare şi piper. Rupi picioruşele ciupercilor şi le toci mărunt.
Baţi ouăle cu făina şi pasta de ciuperci şi adaugi sare şi piper. Treci pălăriile ciupercilor prin ou (de dulce) sau prin pesmet (de post) şi le pui la prăjit în ulei încins cu ţuguialaîn sus.
Când s-au rumenit, le întorci, iar restul de umplutură îl torni în scobitură ca într-o farfurioară.
Acoperi ciupercile în tigaie şi le prăjeşti la foc mic. Serveşti şniţelele de ciuperci cu mărar tocat.
Snitel de ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitele de ciuperci
Sunt bune snitelele astea? Nu am facut niciodata