Retete de post: Parjoale de post

Printeaza

Parjoale de post din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, ulei, pesmet, faina, marar si condimente.

Ingrediente:

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 3 cepe mici
  • 3-4 cartofi
  • 160 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • 100 g faina
  • 1 legatura marar
  • condimente

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei 1 ceapă tocată mărunt. Fierbeţi cepele rămase, împreună cu legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, în apă cu condimente, după gust, apoi daţi-le prin maşina de to­cat.

Adăugaţi pâinea înmuiată, făina, mărarul tocat mărunt şi ceapa călită. Omogenizaţi bine compoziţia şi cu palmele umezite faceţi mici pârjoale pe care daţi-le prin pesmet.

Prăjiţi pârjoalele în uleiul încins până ce se pătrund şi se rumenesc bine pe toate părţile.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • parjoale de post
  • parjoale cu varza de post
  • parjoale retete de post

1 comentariu

  1. am facut astazi niste parjoale chiar daca nu e post, sunt foarte bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.