Retete de post: Parjoale de post

Parjoale de post din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, ulei, pesmet, faina, marar si condimente.

Ingrediente:

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 3 cepe mici
  • 3-4 cartofi
  • 160 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • 100 g faina
  • 1 legatura marar
  • condimente

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei 1 ceapă tocată mărunt. Fierbeţi cepele rămase, împreună cu legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, în apă cu condimente, după gust, apoi daţi-le prin maşina de to­cat.

Adăugaţi pâinea înmuiată, făina, mărarul tocat mărunt şi ceapa călită. Omogenizaţi bine compoziţia şi cu palmele umezite faceţi mici pârjoale pe care daţi-le prin pesmet.

Prăjiţi pârjoalele în uleiul încins până ce se pătrund şi se rumenesc bine pe toate părţile.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • parjoale de post

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to Retete de post: Parjoale de post

  1. clara mada
    22 January 2013 at 17:09

    am facut astazi niste parjoale chiar daca nu e post, sunt foarte bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact