Retete de post: Parjoale de post
PrinteazaParjoale de post din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, ulei, pesmet, faina, marar si condimente.
- 3 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 3 cepe mici
- 3-4 cartofi
- 160 ml ulei
- 100 g pesmet
- 100 g faina
- 1 legatura marar
- condimente
Mod de preparare:
Căliţi în ulei 1 ceapă tocată mărunt. Fierbeţi cepele rămase, împreună cu legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, în apă cu condimente, după gust, apoi daţi-le prin maşina de tocat.
Adăugaţi pâinea înmuiată, făina, mărarul tocat mărunt şi ceapa călită. Omogenizaţi bine compoziţia şi cu palmele umezite faceţi mici pârjoale pe care daţi-le prin pesmet.
Prăjiţi pârjoalele în uleiul încins până ce se pătrund şi se rumenesc bine pe toate părţile.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- parjoale de post
am facut astazi niste parjoale chiar daca nu e post, sunt foarte bune