Retete pentru masa de Pasti: Chiftele cu carne de miel si vita

Printeaza

Chiftele cu carne de miel si vita din: carne tocata de miel, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, nuci de pin, patrunjel, chimen, coriandru, scortisoara, boai de ardei, sare, piper si sos de rosii.

 

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Chiftele_cu_carne_de_miel_si_vita

  • 500 g carne tocata de miel
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa, tocata
  • 3-4 catei de usturoi tocati
  • nuci de pin, maruntite
  • patrunjel proaspat tocat
  • chimen
  • coriandru
  • scortisoara
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • sos de rosii, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Amestecati intr-un bol mare toate ingredientele. Formati chiftelele sub forma de bile.

Incalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava de copt asezati hartie de copt, adaugati chiftelele si dati la cuptor pentru aproximativ 15-25 de minute. Serviti chiftele calde cu sos de rosii.

 

Chiftele cu carne de miel si vita

 

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Chiftele_cu_carne_de_miel_si_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.