Retete pentru Craciun si Revelion (2013)

Printeaza

Retete pentru Craciun si Revelion:

RestauranteDeLux.ro

Reteta zilei: Crochete de ton

Crochete_de_ton_12Crochete de ton din: ton, mustar dijon, praz, oua, suc de lamaie, sare, piper, pesmet, ulei de masline, iaurt, marar.   Ingrediente : 500gr ton, maruntit 2 lingurite mustar Dijon 2 fire praz, tocat 2 oua, batute 1 lingurita suc de lamaie 1/2 lingurita de sare 1/4 linguriță de piper ¾ ceasca pesmet ulei de…

Read more »

Reteta zilei: Tort delicios cu crema de ciocolata

Tort_delicios_cu_crema_de_ciocolata_05Tort delicios cu crema de ciocolata din: faina, zahar, unt nesarat, lapte, oua, galbenus de ou, praf de copt, sare, esenta de vanilie, esenta de migdale, ciocolata amaruie, zahar pudra, sirop, smantana.   Ingrediente blat: 2 1/4 cani faina 1 1/2 cani de zahar 3/4 ceasca de unt nesarat 3/4 cana de lapte 3 oua,…

Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu sos si branza de capra

Bruschete_cu_sos_si_branza_de_capra_06Bruschete cu sos si branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.   Ingrediente pentru sos: 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa, taiata felii subțiri 1 catel…

Read more »

 

Reteta zilei: Curcan la cuptor

Curcan_la_cuptor_09Curcan la cuptor din: sare, piper negru, piper rosu, piper alb, cimbru, coaja de portocala, coaja de lamie, foi dafin, unt, curcan.   Ingrediente: 1/2 ceasca de sare 2 linguri de boabe de piper negru 1 lingura de boabe de piper rosu 1/2 lingura de boabe de piper alb 1 lingura de cimbru proaspat coaja…

Read more »

Reteta zilei: Midii in sos picant pe pat de orez

Midii_in_sos_picant_pe_pat_de_orez_07Midii in sos picant pe pat de orez din: midii, usturoi, ardei iute, piper negru, sos de stridii, sos de peste, zahar, frunze de limeta, busuioc, ulei, orez fiert. Ingrediente: 1 kg de midii, curatate 3 catei de usturoi, tocat 5 ardei iuti, tocat 2 linguri de piper negru, zdrobit 2 linguri de sos de…

Read more »

 

Reteta zilei: Tort cu crema de ciocolata, frisca si caramel

Tort_cu_crema_de_ciocolata_frisca_si_caramel_17Tort cu crema de ciocolata si frisca din: lapte, fulgi de ciocolata, apa rece, amidon, lapte condensat, oua, esenta de vanilie, unt, ciocolata, frisca, zahar, caramel, blat de tort.   Ingrediente: 2/3 cana de lapte ¾ ceasca fulgi de ciocolata 1/4 ceasca de apa rece 2 linguri amidon 1 cutie lapte condensat 3 oua, batute…

Read more »

Reteta zilei: Curcan umplut cu orez si morcov

Curcan_umplut_cu_orez_si_morcov_06Curcan umplut cu orez si morcov din: curcan, piper, sare, maioneza, usturoi, patrunjel, orez, morcov.   Ingrediente: 1 curcan Piper si sare 2 cepe 2 cesti maioneză 2 linguri usturoi patrunjel 4 cani orez fiert 3 morcovi   Mod de preparare: Spalati bine curcanul si scoateti maruntaiele, pe care le puteti folosi la supa. Tocati…

Read more »

 

Reteta zilei: Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Pulpa_de_vitel_la_cuptor_ciuperci_cu_unt_si_mujdei_de_usturoi_14O reteta savuroasa de Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi din: pulpa de vitel, ciuperci, unt, usturoi, ierburi de provence, sare, piper si sos de rosii.   Ingrediente: 1 kg pulpa vitel 1 kg ciuperci 50 g unt 3-4 catei usturoi Ierburi de provence Sare si piper Sos de…

Read more »

Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de ou cu pesmet

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_ou_cu_pesmet_05Cotlete de porc in crusta de ou cu pesmet din: cotlete de porc, faina, sare, piper, oua, pesmet, fulgi de porumb, parmezan, ulei, suc de lamaie.   Ingrediente: 4-5 cotlete de porc Faina sare și piper negru Oua batuțe pesmet fulgi de porumb maruntiti parmezan ulei suc de lamaie   Mod de preparare: Intr-un bol…

Read more »

 

Reteta zilei: Pui la cuptor in sos picant

Pui_la_cuptor_in_sos_picant_04Pui la cuptor in sos picant din: ketchup, zahar brun, otet de mere, sos picant, mustar, sos worcestershire, usturoi.   Ingrediente: 1 ceasca ketchup 2 linguri zahar brun 2 linguri otet de mere 3 linguri sos picant 1 lingura mustar 1 lingura sos Worcestershire 1 catel de usturoi, tocat   Mod de preparare: Puneți toate…

Read more »

 

 

1 comentariu

  1. Imi plac crochetele si tortul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.