Retete de Revelion: Ciorba de varza cu carne de porc

Printeaza

O reteta de ciornca de varza cu carne de porc din: carne de porc impanata, varza muratat, morcov, patrunjel, telina, suc de rosii, ceapa, foi de dafin, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Retete_De_Revelion_Ciorba_de_varza_cu_carne_de_porc

  • 1 kg carne de porc impanata
  • 1 varza murata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea in bucati potrivit de mari si pune-o la fiert in apa cu sare. Aduna spuma ori de cate ori este nevoie. Adauga varza taiata fideluta si foile de dafin. Lasa sa fiarba la foc mic. Cand varza este aproape fiarta, pune ceapa calita separat impreuna cu morcovul ras, telina si radacina de patrunjel taiata cubulete.

Spre final, potriveste gustul de sare si piper, toarna sucul de rosii si lasa sa dea in cateva clocote. Aromatizeaza ciorba cu leustean tocat fin.

Ciorba de varza cu carne de porc

Retete_De_Revelion_Ciorba_de_varza_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta-i cea mai gustoasa ciorba!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.