Retete de post: Tocana de ceapa

Printeaza

Tocana de ceapa

Ingrediente:Tocana de ceapa

  • 6 cepe mari
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 linguri pastă roşii
  • 1 linguriţă oţet
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 jumătate linguriţă paprică
  • 1 morcov
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa tăiată felii mai groase la rumenit cu usturoi, morcov ras, boia, când a devenit transparentă, se adaugă pastă de roşii, oţet, zahăr şi se freacă niţel.

Mărarul se adaugă la sfârşit, după 10 minute de sfârâit uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.