Mancare de ceapa cu peste

Printeaza

Mancare de ceapa cu peste din: file de salau, ceapa, rosii, gogosari, vin, ulei, faina, sare, piper, oregano.

Ingrediente:Mancare de ceapa cu peste

  • 400 g file de şalău
  • 5 cepe
  • 3 roşii
  • 2 gogoşari
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 50 g făină
  • sare
  • piper oregano

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată şi spălată o tai cubuleţe. Gogoşarii curăţaţi de cotoare şi seminţe, împreună cu roşiile spălate le tai cubuleţe.

Căleşti legumele într-o tigaie cu ulei încins, iar peste ele torni apă şi laşi să fiarbă 10 minute. Condimentezi cu sare, piper şi ore­gano după gust. Separat, prăjeşti uşor fileul de peşte dat prin făină.

Adaugi fileul prăjit peste legumele fierte şi mai laşi câteva minute să fiarbă împreună, tn timpul fier­berii, adaugi vinul. Serveşti mânca­rea caldă, însoţită de mămăliguţă aburindă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.